2013.03.15.
21:14

Írta: Gabi a konyhából

Virslifalatok leveles tészta bundában - gyors snack

Szeretem a tésztát. Nagyon. Barátok vagyunk már régóta, nem is tudom, mit kezdenék nélküle. Persze nem egészséges ez a mi kis kapcsoltunk, de hát annyian keverednek rossz társaságba manapság, nem én vagyok az első, aki eltévedt. :)

Amikor valamilyen gyors tésztára vágyom, nem főételre, csak valami kis snack, vendégváró falat, egyszerű, finom, sós apróság, semmi több, akkor a leveles tészta a legjobb haver, aki benne van a buliban. A lenti kis virslis falat is pont erre való. Filmnézés, beszélgetés, egy kis harapnivaló. Ami a legjobb, hogy gyakorlatilag semmi nem kell hozzá, csak az, ami a címben le van írva. És ketchup, meg egy tojás, valamit kb. 30 perc.

virsli01.jpg

Virslifalatok leveles tészta bundában

 

Hozzávalók:

  • leveles tészta
  • ketchup
  • virsli
  • 1 db tojás

Elkészítés:

A leveles tésztát kinyújtjuk. Elkészíthetjük magunk is, de a mirelit sem von le semmit az értékéből. Olyan széles csíkokra vágjuk, amilyenbe bele tudjuk tekerni a virslit. Megkenjük ketchuppal, ráfektetjük a virslit, feltekerjük, hogy a virslit teljesen betakarja a tészta. Falatnyi darabokra vágjuk, a tetejét megkenjük tojással és előmelegített sütőben, 180 fokon kb 10 perc alatt készre sütjük.

virsli02.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gyors tészta snack

süti beállítások módosítása